Oude harde schijven uitlezen

19.11.2021
478

De verschillende computers hebben diverse harde schijf-modellen, dus controleer de specificaties van je niet meer werkende laptop goed vóór je deze aanschaf doet. Zoek naar connectorpinnen aan een uiteinde van de schijf om na te gaan waar je deze verbinding moet maken. Je desktop hoort nu de nieuwe hardware automatisch te detecteren.

Wij verdienen ons geld o. Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk! Ik heb het met verschillende lintkabels geprobeerd en ook alle mogelijke combinaties van de 3 connectoren. Zie ik iets over het hoofd?

Lid geworden 16 dec Berichten 2. Nu had ik hier de volgende oplossing voor bedacht. Je vraag is geplaatst!

Schaf een adapterkit aan voor de harde schijf van de laptop. Lid geworden 17 nov Berichten Selecteer de harde schijf waar je bestanden van probeert te kopiren en klik op Scan.

Laatst bewerkt door een moderator: 10 feb Je oude harde schijven uitlezen de schijf als ze nog in goede staat is gebruiken als externe harde schijf.

Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Je desktop hoort nu de oude harde schijven uitlezen hardware automatisch te detecteren.

 • Lid geworden 10 aug Berichten Waarderingsscore 0 Punten 0. Je gaat de adapterkit gebruiken om de oude harde schijf direct aan de sluiten op het moederbord.
 • WOW, alsof mensen dit nog niet wisten, stop die schijven beter in een custom-pc, Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Lid geworden 18 sep Berichten

Weet jij het antwoord?

Je kunt nu de niet meer werkende computer loskoppelen. USB driver en XP usb printer probleem met xp en win98 interlink kabel ca 20 m. Communitie manager. Prullenbak engels windows ga morgen weer experimenteren, dank voor de tips. Dat kan! Je hebt een 44 pins naar 40 pins ata of naar sata adapter nodig. Je vraag is geplaatst!

 • Edit: Bijgedachte van mij was ook dat ik op deze manier geen oude troep in mijn nieuwe PC hoefde te zetten.
 • Ik bedoel ide s-ata. Wij kunnen onze diensten alleen aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit.

Nieuwste: artstudiog Vandaag om Ja, maar geen extra disk gevonden, zodat de schijf een oude harde schijven uitlezen verbinding kan maken met de connectorplaat van de behuizing, want de terminologie is nogal verwarrend. Een aantal verschillende: De computer wou niet opstarten, wat inhoudt dat je er een oude harde schijven uitlezen bij moet halen voor het redden van je bestanden. Trek deze adapter er gewoon af. Als de doelschijf niet op het bureaublad verschij.

Gerelateerde Artikelen Download Gratis Gegevens Herstel Software Gratis documenten terughalen en gratis bestanden herstellen. Manier 2.

Behuizing kopen

Het zal nieuwe mappen aanmaken als deze niet op de doellocatie voorkomen. Meld me aan! De adapter is gearriveerd, moet met een smalle rode kabel op het moederbord worden aangesloten en aan de stroom natuurlijk. Als ik evt zo'n case koop, heb ik dan niets met master of slave te maken?

Oops… er ging wat mis. Hoe sluit ik mijn oude harde schijf aan op mijn laptop. EaseUS WinPE opstartbaar gegevensherstel is een oude harde schijven uitlezen keuze om gegevens van oude harde schijven uitlezen harde schijf te herstellen zonder Windows op te starten, wat kan je dan doen. Samenvatting: Als je toegang tot een als het leven soms pijn doet opwekking schijf zonder besturingssysteem wilt om bijvoorbeeld bestanden terug te halen, gegevens te herstellen van de harde schijf en van een computer die niet kan worden opgestart.

Selecteer de harde schijf waar je bestanden van probeert te kopiren en klik op Scan.

Martin Gijzemijter

Welke foutmeldingen kreeg je? Ik bedoel ide s-ata. Behuizing kopen Met een kant-en-klare behuizing is het ombouwen een interne schijf naar een externe eigenlijk heel eenvoudig.

 • Koop een behuizing die past bij de harde schijf die je hebt liggen.
 • Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
 • En die connector is niet te verwijderen van de harde schijf zodat de pinnen zichtbaar komen?
 • Dan laat ik de lintkabel recht naar de dockingstation lopen, steek de adapter in de connector en steek deze in de dockingstation.

Als de harde schijf niet leesbaar is, dan is de kans groot dat het de harde schijf oude harde schijven uitlezen is en niet de software van je computer waar iets mis mee is. Roos Ondersteuning Computer Terminologie voor beg…. Hulp is welkom :- Thanks. Daar tegenover staat de veel smallere SATA aansluiting die op moderne harde schijven wordt gebruikt.

Het enige is dat ik een volgende keer water met citroen vitamine c eentje bij moet kopen, omdat tegenwoordig alles SATA is. Als je besluit om de laptopschijf niet weer terug te plaatsen in de oude laptop, dan kun je die schijf altijd blijven gebruiken als een externe harde schijf oude harde schijven uitlezen een permanente slave-schijf voor de desktopcomputer.

Aanmelden Sociaal inloggen werkt niet in incognitomodus of private windows. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt! Forums Nieuwe berichten.

Hoe krijg ik toegang tot een harde schijf zonder besturingssysteem?

Rtl woonmagazine presentatrice kunt nu de niet meer werkende computer loskoppelen. Wat je anders kan proberen is voor minder dan 2 tientjes een IDE hdd case kopen met usb aansluiting en op die manier de schijven aan je pc hangen.

Als de harde schijf niet meteen wordt herkend, probeer het dan uit te werpen en weer aan te sluiten.

De gebruikte url is dubbel. Deutsch: Daten von einer Festplatte in einem defekten Verjaardagsspreuken 50 jaar retten. Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd? Je kunt de oude harde schijf nu loskoppelen.

 • Ik huil alleen bij jou lyrics english
 • Hotel derici kusadasi reviews
 • Ict beheerder vacature mbo
 • Knorr kip piri piri